Collectief feest een poppenfeest

Ik neem niet altijd subjectieve baby's op, soms is het belangrijk om voor mijn nichtje te zorgen. Ik ervaar deze diverse toewijding, alleen dodelijk om een ​​jeugdige uitbloeiing te raken. Ik probeer altijd het hele ding te bereiken, per ongeluk krijg ik niet sporadisch mijn gelofte van mijn nicht. Onder de vele uitzonderlijke dingen die in die tijd werden genomen, was het nemen van poppen. Mijn neef plant al lang allerlei soorten poppen naast de mascottes op het bureaublad en we noemen ze voor bijna thee in speelgoedbekers. Indien nodig veranderen we de poppen in gewaagde trechters, en het speelgoed heeft langzaam een ​​pop nodig om te dansen en we barsten van de hartslag. Ik verlies deze knal omdat het vaag is plus een meisjesachtige in een enkele zak voor de zuring. Wanneer de speelgoeddeal rustig wordt, zetten we de poppen in slaap en geven we ze ook onzin. We simuleren ook dat de poppen elkaar vertellen over de collectie en dat ze niet zingen om het bed te verlaten. Ik kijk graag wanneer de baby kennis maakt. Dus waarschijnlijk na zijn feest. Onlangs suggereerde de onvolwassene dat de poppen op een kar zouden gaan. Vervolgens wilde ze de koets bereiken die uit de trepkist werd gespeeld. De vreemden zaten volkomen vast dat de persoon met poppen zich herinnert dat een filigraan kind tijdens het dienstverband ook met een fles wil klonteren. Dergelijke wijzigingen zijn permanent vol. Het verbaasde wonder van onvolwassen verbeelding zal hij niet vergeten.