Snijmachine groente en fruitschaaf

Het ding in de keuken, koken of bereiden van kleine maaltijden, wordt helderder en vooral sneller. Persoonlijk ben ik iemand die het op prijs stelt om gemakkelijker in de keuken te blijven. Als een machine het voor mij kan doen, waarom draag ik het dan zelf. Het is geweldig dat ze het nauwkeurig en correct maakt en ik zal tijd besparen.Mijn nieuwste nieuwe ontdekking is de elektrische groentesnijder. Ik presenteer haar een half jaar en ze stond open om na te denken hoe ik het zonder haar in de keuken kon doen.

Nutrigo Lab Burner

De zaak ziet er vrij eenvoudig uit. Ik neem een ​​groente, een seconde en we bevatten ofwel een groentesalade of aardappelen geraspt voor aardappelpannenkoeken of gehakte uien zonder tranen. Klinkt ongelooflijk? Het was nog steeds zo totdat ik de groentesnijder in een privékeuken probeerde te gebruiken.Tegenwoordig hebben we veel soorten elektrische groentesnijders. Het feit dat ze elektrisch zijn, is een uiterst belangrijke zaak. Het hoge vermogen van het apparaat is voldoende voor groot en betrouwbaar werk. Ik word momenteel verleid tot de shredder, die gewoon een toevoeging is, een bijlage bij mijn vleesmolen. De perfecte oplossing, ik hou van dergelijke multifunctionele apparaten. Ik heb ongeveer vijf, zes gelijke pads voor de hakmolen, elk heeft verschillende bladen heeft ook zijn eigen toepassing, geschikt voor zijn eigen soort groenten. Alles is gemaakt van goed metaal, dat in de vaatwasser wordt gevormd, roest niet of bot. Persoonlijk zou ik het niet inruilen voor iets vreemds.De elektrische groentesnijder is duidelijk in elkaar te zetten, heeft een verlenging om in de machine te schroeven en verschillende messen. Er zijn niet veel elementen, maar het is zo multifunctioneel. Momenteel heb ik alle messen kunnen testen. Geweldig voor het hakken van wortels in gematigde en gezonde stukjes. Dat is hoe het werkt bij het maken van aardappelen voor aardappelpannenkoeken. De komkommer op komkommersalade wordt in een seconde gesneden en de ui in een kleine kubus. En zelfs met gele kaas, het is geweldig of je plakjes of strepen wilt, je hoeft alleen maar een goede overlay te kiezen.Uit de meningen van anderen weet ik dat elke shredder in de keuken een schat is. Groenten zijn gezond, het is de moeite waard om ze niet te vergeten in je eigen gerechten, en ze maken dankzij de shredder betekent ook je oefening doen.