Voorbereiding voor huwelijk register kantoor

Een bruiloft plannenVoor alle werknemers is de trouwdag een geweldige ervaring. En ik wil niet dat we het bruiloftsintelligentie gebruiken of dat dit je grootste droom is. Ik droomde van dit moment uit mijn kindertijd. En het ging door. Mijn verloofde stelde me in vrede voor. We zijn begonnen met de voorbereidingen voor het laatste echte evenement. De hal, jurk, pak zijn de eerste dingen waar we aan dachten. Ze wilden geen groot huwelijksfeest, dus de kamer werd relatief snel gevonden. Wat betreft de trouwjurk, dus ik heb hem net besteld. Ik wist lange tijd welke ik wilde, en ik probeerde er niet eens een te vinden in de fabrieken, ging gewoon naar de naaister. Wat betreft de reeks, de toekomstige gast stoorde het team niet. Hij had zijn huidige pak graag willen dragen omdat hij zich er geweldig in voelde. De toevoegingen gingen ook snel.

Keuze uit trouwringenEr is nog een keuze aan ringen. We houden allebei van eenvoudige en moderne dingen. In beweging met de huidige trouwringen wilden ook worden genomen in de huidige stijl. We kwamen op het idee dat het wordt gebruikt om licht en rood goud te combineren. We keken een beetje maar slaagden erin om bijna perfect te vinden. Voordat ze klaar waren om opgehaald te worden, boden ze ons tijdelijke ringen in de salon aan voor de periode van verloving.

Tijdelijke ringenHet is waarschijnlijk een nieuwe mode en stijl om je vingers aan je volgende sieraden te laten wennen. Het maakte me een beetje hetzelfde aan het lachen, maar later realiseerde ik me dat als het de volgende ring voor mij zou zijn, het een pure nieuwigheid voor mijn vriend zou zijn. Immers, welke klant wil iets op zijn tenen hebben? Ze houden er niet van om geringd te worden. We hebben ingestemd met deze oplossing en hebben goed gespeeld in moderne trouwringen. Mijn toekomstige echtgenoot handelde en tikte op deze cirkel voor alles wat hij kon. Vooral over een bril. En natuurlijk voor een pul bier. Ik moet echter toegeven dat hij het met trots had. En alle vrienden adverteerden. Er waren ook vreemde situaties. Sommigen dachten dat we al getrouwd waren en dat we hen niet hadden geïnformeerd. Vooral een tante voelde zich erg beledigd en was ervan overtuigd dat deze serieuze ringen nog niet aanwezig waren. Ze zei dat de wereld gek werd en dat ze niet thuis zou horen in deze waanzin. Maar ze beloofde dat ze naar een bepaalde bruiloft zou komen. Als gevolg hiervan ontvingen ze de juiste ringen van de juwelier. Ze waren uitstekend. Precies wat we bestelden. Nu konden we niet wachten om ze officieel te vormen.

ceremonieEn als gevolg hiervan kwam deze grote dag. Het weer was open, de zon scheen, wat waarschijnlijk een ideale voorspeller is voor de put. Ik sta geen bijgeloof toe, maar ik vond dit vooral leuk. De kerk was iets smaakvol ingericht dat te wijten was aan het lijden van mijn zus. Ze gingen de uitdaging echt aan. We zijn feestelijk gekleed, veel gasten. De priester bemoedigde ons met een glimlach. De belangrijkste woorden werden gezegd: Ja. We waren al een partner en een vrouw. Ze waren buitengewoon tevreden. Nu is het tijd voor plezier. Er stond ons een bruiloft te wachten. We verhuisden allemaal naar de gehuurde kamer, een galadiner werd geserveerd. Het orkest speelde eerder voor de chop. Dansen en spelen liepen niet achter. Iedereen had plezier tot het ochtendgloren. Er was toen ongetwijfeld een mooie dag.